31 augusti

sista dagen av augusti är här nu också, gud så tiden går fort.
idag blev det ingen skola för mig, åkte vid 8 tiden in till tandläkaren och mötte upp mamma där.
efter det så gick vi på stan ett par timmar jag köpte två tröjor hårnålar och en tröja till marcus.
nu ska jag bara ta det lungt för har jätteont i skallen, senare ikväll ska jag till rasbo och träna innebandy.
skriver mer sen!
/caroline


30 augusti

hann tyvärr inte blogga igår men jag vaknade runt 10-11 då jag fixa mig direkt fick reda på att vi skulle åka och kolla när marcus spela senare på dagen. men innan det skulle vi till gimo ishall och kolla hockey, när moda-tg spela modo vann med 4-3 efter det åkte jag och mamma till nacka för att kolla på marcus när han spela. dom spela 2 lika men det är alltid lika kul att kolla hockey och träffa marcus :)
idag så har jag varit i skolan som vanligt och sen efter det åkte jag med hanna in till uppsala där jag köpte lite örhängen hann inte vara inne i uppsala så länge för jag hade träning vid 6, nui har jag precis kommit hem och ska kasta mig in i duschen sen ska jag läsa lite ur min bok. och imorgon blir det ingen skola för ska till flortanten! :) skriver mer imorgon.
/caroline


28 augusti

godmorgon världen, nu har jag precis ätit och duschat.
idag bär det först av till fotbollsplan ska kolla fotboll, och så måste jag nog stå i kiosken -.-
sen ska jag träffa andréa för att sen åka upp till gunbyn för att vara barnvakt.
skulle ju egentligen spelat innebandy match idag men den blev inställd pgv att det inte fanns nån dommare :(
så ser min dag ut, hoppas ni andra också får en bra dag.
jag saknar grekland, min bror och min farmor jättemycket! <3
nu måste jag fixa mig skriver mer sen.

pappa, niclas & marcus

marcus, matilda, mamma, åsa, pappa, jag, niclas & felix
/caroline

27 augusti

nu har man äntligen fått helg också, lovely!
skolan idag rulla på som vanligt skönt att man slutar tidigt på fredagar.
synd bara att man glömde göra sin läxa.. men men
idag ska jag till gimo och kolla hockey först på andréa's träning och sen kolla när modo-brynäs J20 spelar.
så där kommer jag hänga hela dagen nästan. imorgon ska jag först spela match, efetrsom gårdagen blev annorlunda så jag fick träna trots allt och därför ska jag spela match imorgon. första innebandy matchen för säsongen. fast det är bara träningsmatch mot örbyhus/ tobo med dam kul kul :)
efter det måste jag skynda mig för då ska jag vara barnvakt åt bellis och eventuellt albin o elliot också.
skriver mer se antingen ikväll när jag kommer hem eller imorgon.
eftersom jag ska på hockey nu så får ni lite hockey bilder.



nyköping-enköping
/caroline

.

ingen träning skolmöte istället -.- men det blir nog bra.
så om en timme ska jag till skolan igen.. sen när jag kommer hem ska jag nog läsa och tänka ut min helg, jobbigt läge men ah.
jag satt och tänkte en massa idag i skolan, 
asså igentligen är det helt sjukt så som vi lever för nu har jag gått i skolan i 10 år eller det blir mitt 10:e år och innan det så gick jag på dagis men bara ett år för min del, för jag har mina syskon så jag behövde inte. men annars alla andra har lixom gått på dagis också i typ 5 år. och sen efter skolan ska man gå gymnasiet och plugga vidare sen igen man får lixom aldrig fritt eller hur man ska se det. och sen lika med allt som man har gjort kommer aldrig igen känns helt sjukt när man tänker på det. jag kommer aldrig få vara bebis igen och inte den jag var igår heller .  skumt det där tycker jag!
haha dagdrömmarn jag själv men så är det när man är lite off :)
/caroline

26 augusti

skolan idag som vanligt, det gick väl helt okej.
nu fattar jag no:n också så det känns bra.
när jag kom hem så var min älskade farfar här och hälsa på.
nu måste jag få i mig mat för ska snart vidare på träning.
så nu ska jag vara social :)
/caroline


onsdag

dagen idag, blev ganska tråkig.
när mamma och pappa kom hem fick jag ett data bord sånt man kan ha när man sitter i sängen typ :P
och så hade dom köpt en gardinstång hahaha så nu har jag en svart istället, sen så har jag städat o bäddat rent känner mig jätteduktig. och så har jag faktiskt pluggat lite också. nu ska jag fixa mig packa för imorgon och läsa lite ur min bok. imorgon vet jag inte vad jag ska göra förutom att träna på kvällen och så får jag säkert massa plugg jag måste göra också -.- på fredag ska jag till gimo och kolla J20 hockey brynäs-modo med andréa. sen har jag massa alternativ inför helgen så får se vad som händer då. jag kan välja mellan att kolla massa hockey matcher i gimo, nån klassfest hos david, barnvakt och så tror jag att jag har träningsläger med innebandyn, jag hatar beslutångesten.. så vet inte vad jag kommer hinna med det visar sig helt enkelt. och nästa helg får jag träffa min saknade bror! :) <3
/caroline  


25 augusti

hemma igen efter en lång och tråkig dag i skolan.
jag är verkligen helt slut på skolan redan nu, idag har vi gått en vecka och jag hatar det verkligen.
mycket bättre med lov då man kan vara med sånna som man tycker om att umgås med och inte bli tvingad till skolan. kej vissa finns det väl i skolan också men ah..
nu har jag precis käkat flingor, ska snart städa rummet och bädda om och så måste jag plugga..
jag hatar skolan!
annars idag händer det väl inte så mycket, skolan tar dö på mig tamefan.
snart kommer mamma och pappa hem från uppsala med massa saker så det ska jag väl också kolla på.
skriver mer sen när jag har min dag avklarad.


tiden går så fort, från att vara en liten bebis till att bli en stor kille
jag älskar dig. <3
/caroline

24 augusti

halloj!
skolan som vanligt imorse slutade 3 men jag var tvungen att gå vid 2 bara för mitt huvud höll på att ta dö på mig.
när jag gick hem i mina egna drömmar så hör jag en liten pojke skrika jätte mycket och det var ju julian som var flera områden bort och han är ju faktiskt bara 1 ½ år så jag börja prata med honom då blev han tyst så tog jag upp honom och bar hem honom då blev han glad igen. sen när jag kom hem var det bara att plugag vilket jag gjorde också så nu är jag klar med so:n och nästan no:n och så har jag läst en massa ur min bok. boken är jättebra så den rekomenderar jag "saker som aldrig händer" heter den. nu ska jag byta om för ska om dryga halvtimmen vidare till rasbo för att träna innebandy! första för året så får se hur det går.
skriver imorgon för när jag kommer hem är jag helt död kan jag lova gudarna.

bellan & julian
/caroline

23 augusti

dagen började med skola klockan ringde halv 7 då jag va otroligt trött men det var bara att kravla sig upp det. skoldagen idag gick väll bra seg o tråkig bara men det fick gå iallafall, jag och hanna drog vid halv 3 nån gång även fats vi sluta tre men alla lärare drog ju så vi fick en annan men alla snacka så mycket så vi gick.
när jag kom hem hjälpte jag min lillebror med att fixa hans garderob vika kläder o så.
nu har jag precis ätit och ska snart iväg på träning anna kommer hit om en halvtimme då ska vi gå tillsammans te träningen. mer än så vet jag inte förutom att nu ska jag byta om och läsa lite ur min bok. haha jag är lite knäpp jag men jag gillar min bok faktiskt för en gång skull. aja.
nu ska jag byta om och jag saknar min andréa jätte mycket min allra bästavän! <3

andréa
/caroline


22 augusti

idag har jag hängt i ishallen nästan hela dagen, marcus och co spelade.
så jag kom hem nu bara för en stund sen.
idag har det varit en lugn dag jag och pappa åkte och handla på morgonen massa saker till marcus och senare på dagen vid 1 åkte vi till ishallen. det är min dag.
tack för en trevlig helg måste jag säga. kommer sakna min bror nu bara, för han lär jag inte se förens om 2 veckor. jag laddar upp bilder sen från helgen när jag har tid.
imorgon blir det skola och på kvällen träning mer än så vet jag inte.
skriver mer imorgon, förlåt för otroligt tråkigt inlägg!
/ caroline

21 augusti

vaknade kvart över 6 då pappa ringde för jag hade ju självklart försovit mig så jag fick skynda mig eftersom vi skulle till nyköping. hade egentligen ställt klockan på halv 6 men jag var så trött då så jag måste ha stängt av den utan att jag ens kommer ihåg det, men det gick bra att åka till nyköping i natt linne också! haha 
när vi kom ner dit så var det hockey som gällde givetvis vi kolla på två matcher och sen åkte vi iväg och handla massa saker till marcus rum eller ah deras lägenhet.
efter det så åkte vi till ishallen igen och kolla en jätte liten stund på en match och sen åkte vi ner på stan och käka på china mysigt mysigt. 
sen fixa vi där o så mycket trevligt!
/caroline  


20 augusti

dagen började med en kort skoldag, sen efter det bar det av hem till mig för att fixa lite saker baka lite till min bror med hanna. sen efter det så åkte vi ner till ica och handla middag, hem fixa den och sedan iväg på fotbollsmatch jag spleade inte men kollade på. efter ett ta kom även andréa ner till korsängen. 
när matchen var slut gick vi hem till hanna igen. och vi fick gå för vi råkade få punka när vi skulle till planerna.
när vi kom till hanna fick jag nått konstigt flummhumör som inte alls är konstigt hos mig. men iallafall mycket flumm. sen kolla vi på nån film vet inte om den var bra eller dålig för jag typ halvsov. jag tycker inte så mycket om att kolla på film egentligen men det ville jag då men inte sen. hahah så jag sov lite istället sen skulle andréa hem men hon vågade inte gå hem så hon stanna också kvar. somna väll runt halv 1 nån gång skulle jag tro. 
tack för en trevlig dag mina vänner! <3
/caroline  

19 augusti

skoldagen idag gick bra, känns som jag redan nu har jätte mycke plugg. så jag måste ta tag i det direkt redan från början nu!
efter skolan drog jag och hanna in till uppsala för att ta hål i öronen, det blev två för mig och för hanna.
jag blev faktiskt förvånad själv att jag klara det så bra som jag gjorde. jag som är typ världens räddaste när det gäller sprutor och nålar och så men det gick toppen. så nu är jag jätte nöjd och glad.
efter det så hade jag träning ganska jobbig, men jag var taggad så det funka det med.
nu sitter jag här helt färdig duschad och ska snart plugga. seriöst det har gått två dagar och jag ska redan nu börja plugga fine! men men till helgen ska jag först vara med hanna på fredan och sen ska jag till nyköping och hälsa på min älskade bror och hjälpa dom att fixa i lägenheten lördag till söndag. så min helg är uppbokad.
och juuuste jag har fett dåligt samvete för att jag kräver så mycket hela tiden. för det första är jag typ beroende av att handla det måste seriöst vara nått fel på mig, och så ska jag bara ha och ha hela tiden känns det som. och eftersom mina föräldrar är som dom är världens generösaste så får jag ju typ allt jag vill också.
så fy mig nu måste jag använda min lilla nöt ibland.
btw ni ska få se mina nya hål också när jag har knäppt nått kort men nu så länge så får ni en bild på mig.
och juuuuuste på onsdag ska jag provträna hockey, haha ja det kommer ju gå som det går. men tur att jag inte är ensam nybörjare!

/caroline

18 augusti

första skoldagen idag då, det var ju som vanligt egentligen.
men det är som det är, bara att stå ut helt enkelt. det kanske blir bra sen ändå med det med.
slutade vid 12 och då följde jag med hanna hem. vi käkade lite sen åkte vi typ alunda runt för att vi skulle kolla om nån av de 6 frisörerna här i alunda tar hål i öronen. men självklart inte, så imorgon efter skolan ska jag och hanna in till uppsala och knäppa några hål i öronen. spruträdda jag lixom får se hur det går!
så imorgon blir det skolan, frisören och sen träning. det blir nog en bra dag ändå.
nu ska jag kolla på wipeout med mamma och lillebror.
skriver mer sen imorgon!
/caroline

17 augusti

så nu är det sista dagen på sommarlovet känns riktigt tungt faktiskt, sommaren är kort!
men jag har iallafall haft en super bra sommar, den kunde faktiskt inte ha blivit så mycket bättre måste jag säga.
jag har träffat alla mina saknade kompisar också så det känns bra! men jag saknar dom redan.
men det känns ändå rätt okej att skolan börjar imorgon det är ju lixom bara ett år kvar att stå ut med i grundskolan. och så har jag ju haft en sån underbar sommar så jag är jätte nöjd med det. bara att den kunde få vara lite längre men det är som det är.
imorgon flyttar min älskade storebror också :( inte kul alls, men det är en stor utveckling för honom inom hockey:n iallafall och så kommer jag ju kolla på hans matcher varje helg så det kommer väll gå, eller nej det måste gå. jag kommer sakna dig massor marcus! <3

idag har jag iallafall gjort en hel del. först i morse vaknade jag tidigt runt 9 men gick upp vid 10 sen så följde jag med mamma ut i svampskogen och hittade lite svamp. när jag kom hem så bakade jag en massa saker som marcus och co ska ta med sig ner till nyköping. sen så lagade jag maten till familjen också och det blev jätte gott! ärligt så tycker jag det är kul att fixa o greja i köket. efter det så ringer anna och frågar om jag vill med henne på en cykeltur och självklart hänka jag, så nu är jag död i benen idag också. kom hem runt 7-8 och då skulle jag bada tunna med familjen det var väldigt mysigt bara familjen lixom. nu sitter jag här helt färdig duschad och ska sociala lite med min bror tror jag o borsta tänderna o grejer. sen ska jag väll försöka somna i tid också.
och juste jag fick ju min nya tele här om dagen eller det var nog i fredags en experia men jag fick ju en mini så nu ska den också skickas tillbaka så ska jag sen få den nya iphone, krongligt allt ska vara!
aja får skriva mer imorgon.
tack för en sjukt bra sommar alla! <3


stooort hjärta för dom personerna!
/caroline

16 augusti

heejsan
börjar med att skriva om igår.
jag gick upp vid 10 tiden för att åka iväg o spela match mot bälinge.
matchen gick toppen trotts all träningsverk, så det slutade med en vinst på 3-0.
alla kämpade o slet dom djur för varandra jättebra!
efter matchen följde jag med andréa för att köpa skriskor, och hon hittade ett par som funkar bra.
sen svängde vi förbi max på vägen hem också. senare på kvällen var vi ut en sväng träffade på lite folk men inte så jättekul, så vi gick in igen.
sen i morse upp tidigt redan vid 9 för sen skulle jag och andréa in till stora staden för att fixa linser o så hos optikern. när vi kom hem var vi jätte hungriga så vi åt och sen iväg på träning.
och nu sitter jag här o väntar på andréa som snart kommer hit antagligen. ruuligt!
btw snart flyttar min älskade bror också :( <3
skriver kanske mer sen ikväll om jag pallar annars imorgon.

jag & bror
 / caroline

14 augusti

längesen jag uppdaterade nu, förlåt för det. men har haft fullt upp helt enkelt.
här i veckan var min käravän matilda upp hit o hälsa på mycket trevligt måste jag säga!
sen nu i helgen har laget haft typ "träningshelg" så nu är jag helt slut. hahah och i morse dansade vi afrodans helt seriöst så trodde jag mina tränare drev med mig när dom sa det, men nej då. helt riktigt så dansade vi afrodans hade till och med en utbildad danslarare med också. och jag var ju inte helt haj på det om man säger så. tänkte ladda upp lite bilder på saker jag gjort o så nu när jag inte har skrivit här.
snart ska jag också iväg o möta andréa och sen tidigt imorgon bitti har vi samling inför match mot bärlinge, ärligt så vet jag inte om jag kommer palla det för just nu är jag helt död har typ salt/socker brist svimfärdig o sånt och inte nog med det har jag världens träningsvärk mina ben är som spagetti fast jätte tunga dom typ viker sig men ah. nu kommer lite bilder.

våran bad tunna: pappa mamma matilda & niclas

matilda & andréa i öregrund

hockey i södertälje

marcus med rött nummer, haha fanns inte tillräckligt eller nått så han fick j20 tröja istället.

nyköping

roslagslopper i öregrund
/caroline


7 augusti

vi drog iväg o kolla fotboll en liten stund på andréa när hon spela, men vi lessna så vi gick vidare till hörnan occh köpte tuggumin istället. sen gick vi hem o alla bada i tunnan utom jag, för det är lixom fel man ska inte bada i uppvärmt vatten när det är varmt ute och finns vatten i sjön. så jag bada inte.
sen efter det så gick vi ut och mötte upp tove, jennifer och fanny så va vi med dom i nån timme och så nu är vi här igen. jag har precis duschat och så har jag o matilda suttit o snackat om döden. imorgon bitti åker vi ut till öregrund o stannar där över natten så kommer jag hem på söndag igen. då får jag skriva mer om det sen och så ska jag lägga upp massa bilder. nu måste jag sova för ska upp tidigt imorgon. nej en sak till jag blir så sjukt irriterad på en person, för du kan fan inte bete dig hur du vill mot mig du är inte 3 längre, så tack det va det jag behövde skriva.
btw idag var det 5 månader sen mitt liv vändes upp o ner då världens bästa lämnade mig, oss.
och fan vad jag saknar dig farmor, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig.
jag kommer alltid älska dig! <3

det får bli en bild på din blomma, för de bilder jag har på dig här på datan är så suddiga.

/caroline


4-5 augusti

en dag försent, men iallafall på morgonen åkte jag o andréa in till uppsala för att handla lite och för att möta upp matilda. sen senare på kvällen åkte vi ut till öregrund där det va lite drag. orkar inte berätta allt om det. senare sen så kom julia också.
bilder kommer sen.
sen idag fredag så åkte vi i morse till södertälje där vi kolla på marcus när han spela hockey. det gick inte så jätte bra för dom men iallafall kul att titta, nu har vi precis käkat. och ska snart iväg och kolla på fotboll när andréa spelar. skriver mer sen.
/ caroline

telen

nokia mobilen kan ju ta sig, hatar noki!
så nu ska den skickas tillbaka och så ska jag få en snony ericsson experia istället <3
hoppas den är skön :) smart att jag tog bort alla mina nummer på min nuvarande tele bara (Y)
men aja så när ni skriver till mig skriv vem det är ifrån då!

/caroline


4 augusti

regnet bara öser ner här i alunda, satt det blir en städ dag nu på morgonen.
senare idag ska jag vara med andréa vet inte riktigt vad vi hittar på hennes pappa fyller år idag också så grattis mouise! :)
och juste min nya tele har kommit idag, vet inte riktigt vad det är för nån heller eller jo nån nokia som mamma beställde till mig bara sådär. för min gamla är helt cp den blir dubbelsidig och massa skit, så tack mamma!
nu ska jag fortsätta med min städning, ni kan gärna skicka era nummer sen om nån timme.
och imorgon kommer matilda hit då hoppas jag på fint väder.
/ caroline

3 augusti

ingen cykel tur blev det, för det regnade visst (Y)
så nu har andréa precis lämnat huset, tänkte skriva upp vad jag ska hitta på i veckan:

onsdag: andréa, kanske drar ut till öregrund?
torsdag: kommer matilda hit & stannar en hel vecka
fredag: kolla hockey match i södertälje
lördag: öregrund med massa kompisar

fett tråkiga inlägg jag gjort på senaste och dålig uppdatering men har verkligen fullt upp hela tiden. men ska försöka bättra mig. idag har jag haft en super bra dag verkligen! tror inte jag känner så många fler männsikor som är så glada som ni är, så tack för det :)

nu ska jag fixa mig borsta tänderna osv. sen ska jag väll försöka sova, har så fruktansvärt ont i ryggen också.
och juste jag måste hämta massa saker jag glömt hos mina kompisar också, sen måste jag gå till cicci och fixa håret!
imorgon ska jag skriva mer läsvärt här, eller iallafall försöka.
go'natt
/ caroline

.

igår kväll kom julle och ebba o hälsa på inte så länge men i nån timme iallafall det var trevligt!
andréa slagga här.
sen imorse gick jag o andréa upp 7 för vi skulle sedan vidare till nyköping och träffa josefin och lämna marcus.
vi har haft en toppen dag, kollat hockey, snackat massa och bara varit mysigt mysigt! tack för en lyckad dag <3
nu ska jag sociala med andréa, vi ska ut på cykel tur skriver mer nån annan dag!
/ caroline

tältning


ebba

jag
och julia ville inte vara med på bild "/
/ caroline


2 augusti

såå nu är jag hemma ännu en gång närå. igår hann jag bara komma in i duschen så ringde julia och sa att jag skulle tälta med hon och ebba så då gjorde ju jag det. vi tälta på nån udde där vi hade våran trevliga husdjur ormen. så sov vi ju där o så jag somnade runt 12 kanske? för jag fick faktiskt inte prata dom hade lessnat på mig redan då, så då kunde jag lika gärna sova. sen imorse skulle vi cykla hem till julle då drar vi på värsta vurpan  eller ah jag och julle mina ben är inte kvinliga längre, även om dom aldrig har varit det så är de inte bättre nu iallafall. vi käka frulle sen spela som nått spel typ hockey -.- så jag gjorde inte så mycket fick massera ebba sen åkte jag till uppsala med andréa där jag köpte en skinn jacka. skriver sen! och bilder kommer
 / caroline

1 augusti

hemma igen efter en tokig, galen men kul kräftskiva. jag o julia hade ett jätte stort ansvar och det va att hålla koll på 11 små barn, och det var ju en pers eftersom alla 11 barnen har egna viljor och så men det gick bra.
sen va det nån femkamp också tror fan mitt lag vann kommer inte ihåg. så åt vi ju också då såklart men själv tycker jag inte om kräftor men ah, de flesta åkte hem runt 12 och det va efter det som allt började, själva festen lixom. jag o julia skulle ju egentligen följt med mamma o niclas hem, men det tyckte inte nina så vi fick stanna kvar. och det blev ju kanske inte riktigt så som man hade tänkt sig, tänker inte gå in på detaljer men kan bara säga att jag inte har sovit något inatt pgv att jag var så j*vla rädd o typ låg o skaka, även fast jag o julia gick in vid kvart i 2 så somna vi runt halv 6 och vakna klockan 10 satt inte mycke sömn i natt inte.

idag vet jag inte vad jag ska göra, ta med bror min ut på en fisketur kanske? det lär ju visa sig iallafall vad jag hittar på. just nu känner jag mig så jävla utnyttjad och ensam satt ah vet inte vad jag ska göra.
även fast jag har ganska mycke kompisar o så, så vill jag inte lägga mina problem/ berkymmer på andra.


lilla bellan

jag o nästan alla barn

.

.

.


.

.

brännbollen
/ caroline


RSS 2.0